Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ηράκλειο: Συμπλοκές αστυνομικών - αντιεξουσιαστών

Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα «την απελευθέρωση των συλληφθέντων της εξέγερσης του Δεκεμβρίου».

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν περιορισμένες φθορές σε καταστήματα και οχήματα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Μετά το πρώτο κύμα των επεισοδίων, γύρω στις 8 το βράδυ οι αντιεξουσιαστές κυνηγήθηκαν από τους αστυνομικούς, προς το Πάρκο του Θεοτοκόπουλου. Ωστόσο, μισή ώρα αργότερα ανασυντάχθηκαν και επανήλθαν στο ύψος του Δημαρχείου. Αφού εισχώρησαν στο ισόγειο της Λότζια, έσπασαν την ξύλινη πόρτα που οδηγεί στο κυρίως κτίριο και κατέλαβαν την αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στη συνέχεια άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει το κτήριο, ενώ μετά από λίγο οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν.

Την ίδια στιγμή στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, σε μια προσπάθεια να πείσει τους αντιεξουσιαστές να αποχωρήσουν από το κτήριο.

''protothema.gr''

Περισσότερα...

Νέος διοικητης στο Νοσοκομείο Χανίων.



Τό κενό πού υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα φαίνεται πώς καλύπτεται. Ετσι χρέη νέου διοικητή στό Γ.Νοσοκομείο Χανίων αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Δανδουλάκης ,με διετή θητεία σε ανάλογη οργανική θέση. Μάλιστα ο διορισμός δημοσιεύθηκε στό φυλλο τής εφημερίδας της Κυβέρνησης.Σέ σχετικές ανακοινώσεις πιθανό να προβεί ο Υπουργός υγείας Δημ. Αβραμόπουλος,ο οποίος αναμένεται να ερθει στά Χανιά τήν ερχόμενη εβδομάδα. Περισσότερα...

Ω ! Τί βλέπουν τα ματάκια μας.!!


Περισσότερα...

Χανιά: Λήψη μέτρων για πάταξη του παραεμπορίου ζητά ο εμπορικός κόσμος


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει και στα Χανιά, το φαινόμενο του παραεμπορίου, όπως επισημάνθηκε χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης στη Νομαρχία.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η αναζήτηση τρόπων ώστε να ενισχυθεί ο ελεγκτικός μηχανισμός και όπως ανακοινώθηκε θα ληφθούν άμεσα μέτρα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα υπάρχει συνεργασία και συντονισμός όλων των εμπλεκομένων, ενώ ενεργό ρόλο καλούνται να παίξουν η Αστυνομία, η Νομαρχία και οι Δήμοι. Κατά τη θερινή περίοδο εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές.

Στη σύσκεψη τονίστηκε, μεταξύ άλλων, πως μόνο στο λιανικό εμπόριο υπολογίζεται ότι τα κυκλώματα του παραεμπορίου ελέγχουν το 1/3 του τζίρου, ενώ απόλυτη είναι η κυριαρχία σε πιο μοντέρνους κλάδους, όπως είναι τα CD και το λογισμικό.

«Το θέμα του παραεμπορίου είναι σε όλη την Ελλάδα ένα σοβαρό θέμα. Τόσο σοβαρό που διαπιστωμένα οι φορείς όπως το Υπουργείο, το ΣΔΟΕ και τα Επιμελητήρια έχουν υπολογίσει φοροδιαφυγή ύψους δύο δισεκατομμυρίων το χρόνο. Καταλαβαίνετε τι τεράστιο ποσό είναι αυτό και πόσο θίγει το νόμιμο, υγιές εμπόριο, το οποίο σαφώς τροφοδοτεί την ελληνική οικονομία», δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης. ΄΄goodnet.gr''

Περισσότερα...

Μαντιναδες.


Εγώ παρέα με γιατρό
και με παπά δεν κάνω
ο ένας θέλει να πονώ
κι ο άλλος να ποθάνω

.Χίλιες Ρωσίδες με άλογα
θα στείλω στην αυλή σου
για να σου κάνουνε στριπτήζ
σήμερα στή γιορτή σου
Περισσότερα...

Δοντάρες !!

Περισσότερα...

Ανωστοι εσπασαν δεκάδες τζάμια αυτοκινήτων στα Χανιά.


Ενα επικίνδυνο ,όσο και ανεξήγητο φαινόμενο ,συνέβη το τελευταίο διάστημα στα Χανιά. Αγνωστοι ,χωρίς λόγο και αιτία κατά τις βραδυνές ώρες,έσπασαν δεκάδες τζάμια σταθμευμένα αυτοκινήτων ,σε διάφορα σημεία της πόλης των Χανίων. Σπασμένα τζάμια αυτοκίνητων παρατηρήθηκαν στο Κούν Καπί ,στα Λενταριανά , στην οδό Ηγ. Γαβριήλ και αλλού. Αξιοσημείωτο ειναι το γεγονός οτι απο τα σπασμένα αυτοκίνητα ,οι δράστες δεν πήραν τίποτα απο το εσωτερικό τους. Περισσότερα...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομάδα του Ισραήλ στο Ηράκλειο.


Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ισραήλ, η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο για τον αγώνα της Τετάρτης με την εθνική Ελλάδος. Αυστηρά αναμένεται να είναι και τα μέτρα στο Παγκρήτιο, καθώς θα γίνονται έλεγχοι σε όλα τα σημεία από τα οποία θα περάσουν οι φίλαθλοι, ενώ στους δρόμους γύρω από τα Στάδιο θα απαγορευτεί από το απόγευμα της ίδιας ημέρας η διέλευση των οχημάτων, εκτός εκείνων που κατέχουν ειδική άδεια-διαπίστευση.
''28210.gr''
Περισσότερα...

Πόσο γελείο !!!!

Περισσότερα...

Απεργία των δημοσιογράφων την Πέμπτη



Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) ενέκρινε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας να κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 2 Απριλίου (από τις 06:00 π.μ. της Πέμπτης 2 Απριλίου έως τις 06:00 π.μ. της Παρασκευής 3 Απριλίου 2009) μαζί με όλο το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα. Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας να συμμετάσχουν στην απεργία και να λάβουν επειγόντως όλα τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα περιφρούρησης για την επιτυχία της. Καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στα απεργιακά συλλαλητήρια της ημέρας. Περισσότερα...

Τραυματισμός φοιτητή από επίθεση τριών δραστών


Απρόκλητη επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι και το πρόσωπο, δέχθηκε προχθές τα ξημερώματα ο φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Μωραΐτης.
Ο 20χρονος φοιτητής προχώρησε μάλιστα σε μήνυση κατ΄αγνώστων δίνοντας στις αστυνομικές αρχές περιγραφή των δύο εκ των τριών δραστών που του επιτέθηκαν, των οποίων τα πρόσωπα πρόλαβε αδρά να δει. Ο ένας εκ των τριών όπως δηλώνει, του ήταν γνωστός, και όπως λέει ο ίδιος, ανήκει στην Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου.
Πηγη:''goodnet.gr''
Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα.


Περισσότερα...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Τρελή πορεία Ι.Χ. στήν πλατεία της Αγορας Χανίων.


Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα στό κέντρο των Χανίων,οταν Ι.Χ. αυτοκίνητο πού εκινείτο επί τής οδού Ν.Πλαστήρα και κάθετα της Δημοτικής Αγορας (φωτό αρχείου) ,εξετράπη της πορείας του ,ανεβηκε το πεζοδρόμιο και σταμάτησε μέσα στην πλατεία. Αποτελεσμα αυτής της τρελής πορείας του Ι.Χ. ,ηταν ο οδηγός να παρασύρει δύο κοπέλες,που καθόταν αμέριμνες σε παγκάκι και να ανασυρθεί σοβαρά τραυματισμένος ο ιδιος μέσα απο το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ,οι δυο κοπέλες εχουν υποστεί κατάγματα ,εκτός απο το ισχυρό σόκ.Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων. Περισσότερα...

Χα !!!

Περισσότερα...

Χανιά: Απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης στις δικαστικές φυλακές


Ποσότητα πέντε γραμμαρίων καθαρής ηρωίνης επιχείρησαν να περάσουν δύο άτομα στις δικαστικές φυλακές των Χανίων. Τα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί στη ραφή του παντελονιού, γύρω από την ζώνη, αλλά τα εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των υπαλλήλων, Στέλιο Βουβάκη, η ηρωίνη προοριζόταν για κρατούμενο του καταστήματος, ενώ τα δύο άτομα, που προσπάθησαν να την περάσουν στην φυλακή, συνελήφθησαν. ''protothema.gr''

Περισσότερα...

Διαμαρτυρίες ,προκλήσεις και ποδόσφαιρο...


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Την Τετάρτη ως γνωστών παίζει μπάλα η Εθνική μας με το Ισραήλ ,στο Παγκρήτιο.Ενα παιχνίδι καθοριστικό για την πρωτιά του ομίλου μας και τα τελικά του Μουντιάλ 2010.
Ομως!ομως... Τι διαβάζουν τα ματάκια μου! Στο sibilla-gr-sibilla.blogspot.com '' Η «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο» θα διαδηλώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου την 1η Απρίλη θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδας – Ισραήλ,
απαιτώντας την απομόνωση και τον άμεσο τερματισμό κάθε σχέσης με το σιωνιστικό κράτος – τρομοκράτη!''
Aμ το αλλο! Στο ''apneagr.blogspot.com'', αναφέρεται η ειδηση:''Πρωτοφανης προκληση τού Ισραήλ πρίν από το μάτς με την Ελλάδα.νώτερος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, διοικητής μονάδων στην σφαγή της Γάζας, ζήτησε από τους παίχτες του "πόλεμο με τους Έλληνες όπως στην Γάζα"...

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Χααρτέζ(haaretz.com) επικαλείται τον πόλεμο Ελλήνων-Μακαβαίων και καταλήγει με την διαπίστωση ότι η παράνοια επικρατεί στο Ισραήλ...

Το εν λόγω δημοσίευμα μιλάει... για τον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων (Ελλάδας-Ισραήλ) που έγινε χτες, πως για τους ισραηλινούς ένας αγώνας ποδοσφαίρου έχει ίση αξία με έναν πόλεμο, όπως έναν πόλεμο τον θεωρούν σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικό.

Φωνάζουν λοιπόν βετεράνους του πολέμου, να μιλήσουν στους παίκτες, και να τους τονώσουν το ηθικό, λέγοντάς τους πως, είναι η ηθικότερη ομάδα του κόσμου, πως όλα τα μάτια του Ισραήλ είναι στραμμένα επάνω τους, και πως ο Θεός της εκδίκησης που τους σώζει πάντα είναι με το πλευρό τους, και ακόμη κι αν χάσουν έναν αγώνα, θα κερδίσουν τον πόλεμο.
Άρα, το κράτος αυτό, άρχισε να τρελαίνεται εντελώς. ''.
Αυτά γράφονται λοιπόν. Και λέω εγω! Βρε παιδιά για μπάλα μιλάμε.Το εχετε καταλάβει; Γιά γιορτή τού ποδοσφαίρου μιλάμε .Να χαρούμε μια πιθανή νίκη ως Ελληνες.Τι σχέση εχει αυτή η γιορτή ,μέ την πολιτική; Εντάξει ,να διαδηλώσουμε κατά τών εγκλημάτων πού εχει κάνει το Ισραήλ ως χώρα. Δεκτό. Εγώ πρώτος! Το εχω κάνει αλλωστε στο παρελθόν.
Αλλά ,αλλά! Τώρα παίζεται μπάλλα.Οφανατισμός δεν ωφελεί κανεναν.Τώρα ας φωνάξουμε ολοι γιά την Εθνική Ελλάδας.Τό εχουν ανάγκη οι διεθνείς μας. Η πολιτική ας περιμένει λίγες ωρες. ''Nikos-themis''
Περισσότερα...

Τραυματισμός… κατά λάθος στις Αρχάνες Ηρακλείου.


Βαρύτατα τραυματίστηκε 38χρονος χθες το βράδυ στις Αρχάνες, όταν δέχθηκε στο στήθος τα σκάγια από την καραμπίνα 42χρονου συγχωριανού του, ο οποίος τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες είχαν φιλικές σχέσεις ενώ ήταν γείτονες. Το κακό έγινε όταν ο σκύλος του θύματος μπήκε στη φάρμα του 38χρονου και κυνηγούσε τα άλογα τα οποία είχαν τρομάξει. Τότε ο 42χρονος ζήτησε από το φίλο του να πάρει το σκύλο γιατί διαφορετικά θα τον πυροβολούσε. Όπλισε την καραμπίνα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια βρήκαν τον 38χρονο στο δεξί ημιθωράκιο. '' Απο το Δίκτυο τηςΕΡΑ''




Περισσότερα...

Το μουστάκι που χορεύει !!!

Περισσότερα...

Ο ''Γαλανόλευκος Φάρος'' με την Εθνική Ελλάδας.


Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας στις 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ και να τους ανταποδώσει την ΤΙΜΗ που μας χαρίσανε,επιλέγοντας σαν έδρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ την ΚΡΗΤΗ.Για μας σαν ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ το να ακολουθούμε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.Και φυσικά όταν έρχονται στον τόπο μας να αγωνιστεί η ΕΘΝΙΚΗ μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ κατάμεστο.Σας ενημερώνουμε οτι απο 18 ΜΑΡΤΙΟΥ θα υπάρχει ΚΙΟΣΚΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΩΝ που θα διαθέτει τα εισιτήρια του αγώνα ΕΛΛΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ.Οι τιμές θα ξεκινάνε απο 15 ΕΥΡΩ,στο πέταλο του γηπέδου, και θα υπάρχουν και των 25 ΕΥΡΩ στις θύρες 12 και 10, και των 30 ΕΥΡΩ στην θύρα 11 και στη θύρα 2.Έκει θα είναι ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ.Αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΠΣΡΕΘΥΜΝΟΥ τον Γ.ΣΤΑΡΑΚΗ και στο ΡΕΘΥΜΝΟ.Πιστεύουμε οτι όλη η ΚΡΗΤΗ θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η ΕΘΝΙΚΗ μας για να προκριθεί στα ΤΕΛΙΚΑ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ στην ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ το 2010.
''galanolefkosfaros.gr/ Περισσότερα...

Ο Καιρος στα Χανια


Δευτέρα 30 Μαρτίου


Καιρός άιθριος με ηλιοφάνεια σε ολο το νομο. Οι άνεμοι, θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ασθενείς . Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 12-20C.


Τρίτη 31 Μαρτίου

Καιρός άιθριος με ηλιοφάνεια ,σε όλο το Νομό. Οι άνεμοι, θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ασθενείς . Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 14-23C.




Πανελλαδικά σήμερα.



Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα.

Περισσότερα...

Αποτελεσματα περιφερειακου πρωταθληματος.(10ο; ομιλος)

Αετός Ανωγείων-Γιούχτας
2-3
Ασιτων-Πρινια Α.Ε.-Αναγέννηση Ιεράπετρας
3-4
Αστήρ Περάματος-Π.Α.Ο. Κρουσώνος
1-1
Ατσιποπούλου Πρινέ-Ηρόδοτος
0-2
Μινώταυρος Μουρνίων-Κρίτσας Α.Ο.
2-0
Α.Σ. Μοχού Πεδιάδας-Αλμυρός
3-2
Σπάθα Α.Π.Σ-Πλατανιάς Α.Ο.
0-1

Χανιά-Επισκοπή
3-1
Περισσότερα...

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αφρικανική σκόνη μέχρι την Τετάρτη

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Με άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά και σύννεφα σκόνης από την Αφρική, θα εξελιχθεί ο καιρός σε όλη την Ελλάδα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη θα σημειώνονται σποραδικές λασποβροχές σε όλη την χώρα.

Σε ανοιξιάτικα επίπεδα, οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φτάσουν σε ορισμένες περιοχές τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία ακόμα και τους 22.

Ο καιρός αλλάζει από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε θα αρχίσουν να πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι που θα επαναφέρουν την ψύχρα αλλά θα καθαρίσουν και την ατμόσφαιρα. ''in.gr''




Περισσότερα...

Διαμαρτυρία σήμερα στα Χανιά, κατά του ΝΑΤΟ

Με πορεία στην Αμερικάνικη Βάση της Σούδας,κορυφώθηκαν σήμερα στις 3μμ ,οι εκδηλώσεις της επιτροπής κατα του ΝΑΤΟ. Αρκετοι Κρητικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια κατευθήθηκαν στο Μαράθι στο Ακρωτήρι .
Εκεί τους περίμενε ισχυρή αστυνομική δύναμη ,οπου εκλεισαν συμβολικά με πλέγμα τον δρόμο που οδηγει στη Βάση,χωρίς ομως να συμβεί κάποιο παρατράγουδο. Ακολούθως η επιτροπή Ειρήνης, επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στόν επικεφαλή της Βάσης και αποχώρησαν ειρηνικά.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων απο την ίδρυση του ΝΑΤΟ ,την συμπλήρωση των 10 χρόνων απο τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, αλλα και των 6 χρόνων απο την εισβολή στο Ιράκ. Περισσότερα...

Μπαράζ διαρήξεων σε χωριά της Κισάμου Χανίων.


Καθεστώς φόβου και αβεβαιότητας ,επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε χωριά της Κισάμου Χανίων μετά και τα κρούσματα διαρηξεων που εχουν παρατηρηθεί .Οι κάτοικοι των περιοχών Καλυβιανή και Νιο Χωριού ,ειναι ανάστατοι και οπως δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό ''Κύδων'',ειναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Περισσότερα...

Απίστευτο Πιγκ Πογκ !!

Περισσότερα...

Αγρια καρβουνα !!!


Παρακαλω ,βάλτε μου ενα κιλο..ήρεμα κάρβουνα ! Περισσότερα...

ΡΕΚΟΡ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ


Εμφραγμα προκαλουν στην συντριπτικη πλειοψηφια των δανειοληπτων οι οφειλομενες δοσεις που παρουσιαζουν καθυστερηση .Μεγαλες καθυστερησεις παρουσιαζουν τα επιχειρηματικα δανεια στα περισσοτερα τραπεζικα ιδρυματα,ενώ ακολουθουν οι καθυστερημενες δοσεις προς τις πιστωτικες καρτες και τα δανεια . Την ίδια ώρα οι σφραγισμένες επιταγές του πρώτου τριμήνου του 2009 υπερβαίνουν το συνολικό αριθμό των επιταγών που σφραγιστηκαν το 2008. ''www. tvcreta.gr'' Περισσότερα...

Τά Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα.

http://news247.gr/Headlines.htm?sp=l53&sp=l-1

Περισσότερα...

Ο Καιρος σήμερα.

Ε.Μ.Υ.( γιά ολη τη χώρα.) Περισσότερα...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

1-1 η Εθνικη μας.



Οι ευκαιρίες στο τέλος τού αγώνα,δεν εγιναν γκόλ και ετσι η Εθνική μας, εμεινε στο 1-1 με το Ισραήλ. Τώρα περιμένουμε μόνο τη νίκη στη ρεβάνς της Τετάρτης στο Παγκρήτιο,για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ,για τήν πρώτη θέση τού 2ου ομίλου. Περισσότερα...

ΦΩΤΟ απο τα επεισόδια ατα Χανιά

Ηρεμια τώρα εξω απο το κλάμπ τού Ολυμπιακού.
Η αστυνομία ηρθε καθυστερημένα.


Δεκάδες σπασμένα κεραμιδια
στο δρόμο.





Σ πασμένη η μεγάλη τζαμαρία
κεντρικού ξενοδοχείου. Περισσότερα...

Μεγάλα επεισόδια χούλιγκαν στα Χανιά

Μεγάλης εκτασης επεισόδια σημειώθηκαν πριν απο δεκα λεπτα στο κεντρο της πόλης των Χανίων Κρή της.Ομαδα περιπου 50 φιλάθλων τού Παναθηνα'ι'κού ,μετά το τέλος τού αγώνα πολο ΝΟΧανίων-ΠΑΟ ,συγκρούστηκαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού,εξω απο το κλάμπ της Πειρα'ι'κής ομάδας.Οι μολώτοφ επεφταν βροχή ,εκατοντάδες κεραμιδια εκτοξεύονταν εκατερωθεν ,δημιουργώντας,ενα σκηνικό πολέμου. Οι χούλιγκαν εσπαγαν Αυτοκινητα ,βιτρίνες μαγαζιών και οτι εβρισκαν μπροστά τους. Η ελευση μετα απο λίγο της αστυνομίας απεσοβησε τα χειρότερα και μεχρι αργα το βραδυ παραμενε στόν τόπο τών επεισοδίων.
Σε λιγο θ'ανεβασω και φωτο. Περισσότερα...

Αιγαίο: Μία απεριποίητη πληγή του Ελληνικού κράτους. Ως πότε;


ΑΠΟΨΕΙΣ: Αρθρο τής Eύης . Βαγιάτη
-Όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο και ασχολήθηκα με το Διεθνές Δίκαιο και ειδικά με όλο αυτό το story Ελλάδα-Τουρκία (δίκαιο θάλασσας) και κατάλαβα τί ακριβώς γίνεται ή μάλλον δε γίνεται, απογοητεύτηκα πλήρως…
Το θέμα μπορεί να λυθεί εάν βρεθεί, απλούστατα, κάποιος που θα χει τα κότσια και τον τσαμπουκά να το κάνει
! «Οι ενέργειες αυτές της Τουρκίας παραβιάζουν κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και επιβαρύνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων», δήλωσε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μετά τις πρόσφατες παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας από την πλευρά της Τουρκίας…
Διαβάστε ολο το αρθρο: http://www.epikairo.gr/?p=9272 Περισσότερα...

Μποουλιγκ...καταστασεις !

Περισσότερα...

Απόψε Ισραήλ-Ελλαδα .


Μεγάλο μάτς γιά τήν Εθνικη Ελλαδας αποψε στίς 8.30, οπου αγωνιζεται στο Ισραήλ ,γιά να παραμείνει στήν κορυφή του δεύτερου ομίλου. Ο αγώνας ειναι για τα προκριματικά του 2010 και πολυ σημαντικός,αφού την ερχόμενη Τετάρτη ,η Εθνική μας ,θα υποδεχθει τούς Ισραηλινούς στο Παγκρήτιο στάδιο και με ενδεχόμενη νίκη θα παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία τού ομιλου.
2ος ΟΜΙΛΟΣ Μολδαβία-Ελβετία
Λουξεμβούργο-Λετονία
Ισραήλ-Ελλάδα

Βαθμολογία

Ελλάδα 9
Ισραήλ 8
Ελβετία 7
Λετονία 4
Λουξεμβούργο 4
Μολδαβία 1
Στο μεταξύ πωλούνται ηδη ,τα εισιτήρια του επαναληπτικού,
στο Ηράκλειο.Οι τιμές ειναι 15, 25 και 30 ευρώ. Περισσότερα...

Μάγκες !

Περισσότερα...

Εκτεταμένοι έλεγχοι η απάντηση του ΥΠΑΝ στις υψηλές τιμές των καυσίμων στην Κρήτη


Εκτεταμένους κοστολογικούς ελέγχους δεσμεύθηκε ότι θα κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να μπορέσει να εξηγήσει και να δώσει λύση στο πρόβλημα των αυξημένων τιμών των καυσίμων στην Κρήτη.
Χθες οι Ενώσεις Πρατηριούχων των 4 Νομών είχαν διαδοχικές συναντήσεις με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κώστα Μουσουρούλη τόσο μεμονωμένα όσο και από κοινού με το Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος σε μια προσπάθεια αναζήτησης διεξόδου ώστε να σταματήσει το νησί να αποτελεί το «μαύρο πρόβατο». ''Goodnet.gr''
Περισσότερα...

Θερινή ώρα απο αυριο.


Απο τα ξημερώματα αύριο Κυριακη, αλλαζει η ωρα. Μπαινουμε στο θερινό ωράριο.
Στις 3 λοιπόν τα ξημερώματα , οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδη στις 04.00.Η θερινή ώρα θα ισχύσει έως την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, οπότε θα επανέλθει η χειμερινή ώρα. Περισσότερα...

'' Η Ωρα τής γής''.


Και τα Χανιά συμμετέχουν σήμερα ,στην παγκόσμια κινητοποίηση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον''Ωρα της γής''. Στο νομο εχουν δηλώσει συμμετοχη ,οι δήμοι Χανιων ,Ν.Κυδωνίας Σούδας, Ελ.Βενιζελου,Κολυμπαρίου,Καντανου,ο εμπορικός σύλλογος,φορεις,σχολεια και πολίτες.
Στην ιστοσελίδα της Ώρας της Γης,μεχρι χθές, υπήρχαν 55.000 ηλεκτρονικές συμμετοχές πολιτών ενώ αποφασισμένοι να «κατεβάσουν» τους διακόπτες της ΔΕΗ δήλωναν 1.107 επιχειρήσεις από όλη την χώρα, 463 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα και περίπου 315 φορείς. Μόνο οι ηλεκτρονικές υπογραφές από το βράδυ της Πέμπτης ξεπέρασαν τις 9.000! Περισσότερα...

Να σβήσουμε ή οχι τα φώτα σήμερα;


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
Αποψε λένε,ειναι η ώρα της γής.Δηλαδη; Να! Σβήνοντας μία ώρα τα φώτα(Ολα;)σώζουμε τον πλανήτη απο την υπερθερμανση! Καλα , δουλευόμαστε;Γιατί για μία ώρα και να μην είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,αλλα μέ μέτρο; με ρέγουλα; Οχι αλόγιστα! Αλλα και γιατί να το κάνουν μόνο οι ...υπήκοοι αυτού τού πλανήτη πού πληρώνουν και τον αέρα πού αναπνέουν και οχι και οι ισχυροί τής γής, πού κάθε ώρα μας αλλάζουν τα ...πετρέλαια;
Βγείτε βόλτα τα βράδια και δείτε τα κτίρια( και στα Χανιά) ,πού στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες, πή χτρα στά φώτα ! Δείτε ( και στα Χανιά) κολώνες της ΔΕΗ μερα μεσημέρι(οχι κάθε μερα βεβαίως) ,να σπαταλούν με τα ...τσουβάλια το φώς! Τόσα και τόσα παραδείγματα,ανά τον κόσμο. Γιατι ολοι αυτοι ,δεν σεβονται τη γή και το περιβάλλον; Τώρα για μία ώρα θυμηθήκαμε τήν υπερθέρμανση τής γής; Κάντε το κάθε μέρα ,αλλα ΣΩΣΤΑ. Α! απόψε στίς 8.30 παίζει μπάλλα η Εθνική μας. Μέ φώς. Ας το δούμε καλλύτερα.
Νikos-themis. Περισσότερα...

Ο Καιρος στα Χανια

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτιου.
Καιρός με ηλιοφάνεια, σε όλο τον νομό. Οι άνεμοι, θα πνέουν από Βόρειοι με βαθμιαία στροφή σε ανατολικούς , ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 12-18C.






Κυριακή 29/03/2009 08:00 12 °C 70% 4 Μποφόρ A ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Κυριακή 29/03/2009 14:00 17 °C 46% 3 Μποφόρ A ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Κυριακή 29/03/2009 20:00 13 °C 69% 2 Μποφόρ A ΚΑΘΑΡΟΣ
Δευτέρα 30/03/2009 02:00 10 °C 96% 3 Μποφόρ A ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Δευτέρα 30/03/2009 08:00 11 °C 96% 2 Μποφόρ BA ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Δευτέρα 30/03/2009 14:00 20 °C 36% 2 Μποφόρ BA ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
Δευτέρα 30/03/2009 20:00 13 °C 91% 1 Μποφόρ Δ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα.


Περισσότερα...